از مولوی موسی کرم پور تا مولوی موسی رحیمی، ترور و قتل علما محکوم است

از مولوی موسی کرم پور تا مولوی موسی رحیمی، ترور و قتل علما محکوم است
جولای 26, 2022
139 بازدید

رژیم استعمارگر جمهوری اسلامی کارنامه ای سیاه در ترور و قتل فعالان بلوچ و علمای اهل سنت دارد، از ترور مولوی موسی کرم پور بخاطر اعتراض به تخریب مسجد شیخ فیض و حمله به مسجد مکی زاهدان گرفته تا قتل مولوی موسی رحیمی در زندان بندرعباس، همه نشانگر پروژه حذف فعالان و جلوگیری از هر گونه انتقاد وصدای اعتراضی است.

مولوی موسی رحیمی اهل روستای مهمانی سیریک که صرفا بخاطر برگزاری نماز عید سعید فطر بر خلاف نظر خامنه ای بازداشت شد، در ایام غدیر خم در زندان بندرعباس فجیعانه کشته شده و جسدش را دژخیمان به خانواده وی تحویل دادند.

حزب بلوچستان راجی تپاکی این قتل حکومتی در داخل زندان را شدیدا محکوم میکند.

ما همچنین از علمای بلوچستان و یکایک علمای جغرافیای ایران میخواهیم که با پیگیری این موضوع اجازه ندهند تا رژیم به اهداف خود در زمینه حذف منتقدان و جلوگیری از آزادی های مذهبی اهل سنت دست پیدا کند.

ما همچنین از یکایک مردم میخواهیم که با پیگیری این قتل حکومتی از طریق اعتراض های مردمی خواهان روشن شدن جزئیات ابن جنایت هولناک شوند.

بلوچستان راجی تپاکی گَل
۴ مرداد ۱۴۰۱
۲۶ جولای ۲۰۲۲

برچسب‌ها:, ,