ما امنیت نداریم! (ملک محمد اعظم بلوچ)

ما امنیت نداریم! (ملک محمد اعظم بلوچ)
می 29, 2022
80 بازدید

نود و اندی سال است که امنیت از بلوچستان رخت بر بسته است و در طول این سالها ملت بلوچ ناامنی را تجربه کرده است.

امنیت جانی، امنیت روانی و امنیت اقتصادی از مهمترین شاخصه های امنیت اجتماعی هستند که در حکومت های استعمارگر شاه و شیخ ملت بلوچ از آن محروم بوده است.

نبود امنیت در این سه حوزه، متاسفانه سبب شده که مردم تا حد زیادی از فرهنگ غنی بلوچی خود فاصله گرفته و اخلاقیات در جامعه بلوچستان تضعیف شود.

آنکه هر روز مواجه با خطر مرگ باشد، استرس و اضطراب از دست دادن جان خود و عزیزانش را داشته باشد، در ادارات دولتی و مدارس و جاهای دیگر مورد تبعیض قرار گرفته و تحقیر شود و بخاطر فقر نتواند نیازهای اساسی خود، خانواده و فرزندانش را برآورده کند، قرض‌دار باشد و آینده را تاریک ببیند
به نظر شما آیا میتواند انسانی سالم باشد؟

آیا میتواند در فکر رعایت اصول انسانی و اخلاق اسلامی باشد؟

هرگز!
انسانی که در طول زندگی چنین آسیب های سختی خورده باشد، نمی‌تواند انسانی سالم باشد، نه بدنی سالم و نه روانی
و جامعه ای که افرادی اینچنینی زیادی داشته باشد در آن درماندگی، ناامیدی و افسردگی به شدت قابل مشاهده خواهد بود.

همه این مشکلات در بلوچستان کاملا قابل حس بود و اینها فقط و فقط ثمره رشد شجره خبیثه استعمار است و برای نجات راهی جز قطع ریشه های آن نیست.

این درد و این درمان!
حالا که درد و علت آن را شناختیم بیا تا باهم برخیزیم و با تبر عدالت و شجاعت شروع به قطع کردن ریشه های ظلم، استبداد و استعمار کنیم.

برچسب‌ها:, ,