ملت بلوچ دوست همه ملتها

ملت بلوچ دوست همه ملتها
ژوئن 3, 2023
84 بازدید

فعالان سیاسی #ملت_بلوچ در کنار روابط استراتژیکی که در سالهای گذشته با ملت کرد و عرب و ترکمن داشتند، با توسعه روابط خود با ترکها، گیلکها، لرها و قشقایی‌ها، در حال توسعه جبهه دوستان خود برای مقابله با رژیم تمامیت خواه ولایت فقیه اند.
ورود حزب بلوچستان راجی تپاکی در ائتلافی با ملتهای عرب، ترک و قشقایی به نام «ائتلاف دمکراتیک ملتها در ایران» در همین راستا صورت گرفته است.

حزب بلوچستان راجی تپاکی برای تنوع بخشی به مبارزه، گسترش دائره دوستان، فراهم آوری فرصتهای بیشتر جهت تقویت جبهه مبارزه دست خود را به سمت همه ملتها دراز کرده است.

این عاقلانه ترین سیاست است، که همه ظرفیت ها برای مبارزه علیه رژیم استفاده شوند، و همزمان نقش مثلثی برای نزدیکی بین ملتهای دیگر نیز که اختلافاتی درونی با یکدیگر دارند نیز ایفا شود.

در نهایت ما همه ملتهای تحت ستم در یک جبهه هستیم و دو دشمن مشترک داریم که یکی فاشیسم مذهبی در سلطه و دیگری فاشیسم ملی‌گرایی فارسی منتظر السلطنهٔ است که در خصوص سرکوب و انکار حقوق ملتها عقیده واحدی دارند.

ملت بلوچ و رهبران سیاسی آن به خوبی نشان دادند که با درایت و دور اندیشی و در برنامه نفس طویل خود گفتمان ملتها را در کنار بقیه ملتها و رهبرانشان پیش می برند.

برچسب‌ها:, , , ,