پیام ملک محمد اعظم بلوچ به مناسب عید قربان به ملت بلوچ

پیام ملک محمد اعظم بلوچ به مناسب عید قربان به ملت بلوچ
جولای 9, 2022
102 بازدید

عید قربان فرصتی برای خنثی کردن نقشه های دشمنان ملت بلوچ!

امروز در همه جای دنیا جز ایران و پاکستان عید قربان بود و مسلمانان در سراسر جهان با انجام عبادات و رسومات خود جشن گرفتند.

از عادات، رسوم و فرهنگ ما بلوچها این بوده که بعد از نماز عید همدیگر را بخشیده و از هم هک‌پهلی میخواهیم و اگر کدورت و ناراحتی بوده از هم درگذر میکنیم.

سالهاست که بلوچستان بعلت سیاست های استعماری و تفرقه انگیز گجر و جمهوری اسلامی طوایف و اقوام بلوچ با هم درگیر و این بین بسیاری کشته شده اند، همه ما آگاهیم که سپاه تروریستی و اطلاعات چگونه با اختلاف افکنی مانع از اتحاد و قدرت بلوچ شده اند.

از سیاست های ضد انسانی سپاه و اطلاعات این بوده که به بهانه‌ی صلح سرداران و ریش سفیدان دو قوم درگیر را جمع کرده و بجای دادن مشوره های درست با اجرای نقشه های شیطانی درگیری را افزایش داده اند و به این بهانه‌ی که قوم مقابل کشته بیشتری داده باید افرادی کشته شوند تا قوم دیگر راضی شود و متاسفانه سرداران نالایق به این رضایت داده و باعث کشته شدن بیگناهان شده اند.

نکته قابل توجه این بوده که سپاه و اطلاعات و نماینده خامنه‌ای در بلوچستان همواره به بهانه‌ی صلح، خود را در امورات بلوچ دخالت داده و اینگونه سبب تداوم، تشدید و ایجاد اختلاف بیشتر شده‌اند.

اکنون که عید فرا رسیده زمان برقرار کردن مجالس بلوچی بدون دخالت گجر و طبق فرهنگ و رسوم بلوچ است تا برای خدا و بلوچ و بلوچستان از اشتباهات هم درگذر کرده و بسوی اتحاد گام برداریم.

در طول سالهای استعمار گجر بر بلوچستان از زمان پهلوی تاکنون سیاست اختلاف افکنی و تفرقه اندازی بین اقوام بلوچ برای تضعیف هر چه بیشتر ملت بلوچ در دستور کار همه دولت‌ها بوده و بعلت ناآگاهی و نادانی برخی سرداران و مردم متعصب و نادان نسبت به منافع ملی بلوچ توانسته اند سواستفاده کرده  و اختلافات و درگیری های بزرگی بوجود آورده اند که بر اثر آنها جوانان لایق بلوچ بر سر هیچ کشته شده‌اند.

دیگر زمان بیداری است، نباید در برابر ظلم گجر و اشتباهات سرداران و … سکوت کنیم بلکه بیداری عمومی در بلوچستان باید سبب شود که کسی جرات اشتباه و خیانت به #منافع_ملی_بلوچ  نکند.

در فرصت عید برای اتحاد بلوچ گام برداریم و برای هدف بزرگ و ملی همه ما که آزادی بلوچ و بلوچستان از استعمار و بردگی گجر است تلاش کنیم.
ای بلوچ!
فراموش نکن که هر بلوچی از هر طایفه و قوم برادر و هم‌خون توست و اگر تو دشمنی داری آن دشمن جمهوری اسلامی و گجر است که تو را باوجود داشتن سرزمینی زرخیز در فلاکت و بدبختی نگاه داشته است.

برچسب‌ها:, , ,